Powered by Blogger.

Make your statement with Trezor jewelry from Korčula


U opisu o sebi sam napisala da sam cura koja prekopa cijeli ormar i uvijek se žali da nema što za obući. Al' najdraže su mi situacije kad isprobam sve živo i neživo, napravim nered koji spremam sljedeća 2 dana, a na kraju se nađem pred ogledalom u podvrnutim trapericama, bijelom T-shirtu i crnom sakou, sa statement komadom nakita i uvijek dobijem hrpu pohvala.
Pouka bi bila: „keep it simple but interesting“ i jednostavno ne možeš pogriješiti!
Bila sam jako sretna kad je statement nakit napravio comeback, jer nikad nisam bila fan onih ogrlica na kojima piše nečije ime. Ali kad malo bolje promislim i one su imale svoju svrhu… Ja sam jedna od onih osoba koje nikad ne zapamte nečije ime kad se predstave, a s ogrlicom nisi mogao zaboraviti.
I sad spojite originalan statement nakit i „made in Croatia“ i dobijete Trezor!
Trezor je nakit poznatog dizajnera Viktora Skelete sa prekrasnog otoka Korčule. To je unikatan i ručno izrađen nakit od srebra, poludragog kamenja, kristala i koralja. Upravo me na takvo nešto i podsjeća riječ trezor, na neku zaboravljenu kutiju, prekrivenu prašinom i puna iznenađenja...
Meni se jako svidio upravo zbog neobičnih i asimetričnih oblika. Ogrlice, naušnice, narukvice i prstenje od prirodnih materijala ide idealno uz kombinacije kao što su maxi haljine, kombinezoni ili jednostavne T-shirtice, koje vladaju ovog proljeća i ljeta! 

 Ovo su neki komadi koji su mene oduševili...


Fan sam unikatnog nakita jer, svaka od nas želi biti posebna i drugačija... Pa tako i s nakitom, a uz to biti i ponosna na činjenicu da je made in Croatia.
Postoji li bolji suvenir od ovoga???

This is original hand-made jewelery made by Croatian designer from an island of Korčula (google it, ti's amazing) perfect for hor summer days! Isn't this an amazing souvenir?


5 comments:

  1. Odlican post,odlican nakit...ja sam "bolesna" za narukvicama,pa su mi odmah one zapale sa oko..Fantasticne su!!!:)))

    ReplyDelete
  2. uvijek maco jednostavno i onda neki od ovih komada super nakita ;)

    p.s. udisao sam helij iz spužva bob balona ;) i ja ih zbog toga kupujem :D

    ReplyDelete
  3. joj predivan nakit i super blog!čitamo se!

    ReplyDelete
  4. odličan post! luda sam za nakito...
    super blog!
    pratim ;)

    ReplyDelete

I would like to know what do you think about this & what's on your mind...
Thaks for reading ♥
I'll do my best to reply to all!
xoxo